aveny-logo aveny-logo

iPad och iPhone apputveckling från Aveny Production

Aveny Production utvecklar applikationer till iPhone och iPad. Vi hjälper företag och organisationer att skapa nya affärsmöjligheter, tillgängliggöra sina tjänster i mobilen, sprida information, förenkla arbetsflödet mm. Med hjälp av en app kan man förenkla en befintlig tjänst som ditt företag erbjuder, man kan utveckla utbudet av tjänster genom att addera nya funktioner och mycket mer. 

Välkommen att höra av er, vi gör appar som är värda att använda!

Här är exempel på iPhone applikationer som vi på Aveny Production har utvecklat:

TWISTED  FEETaveny twistedfeet image

MINDit

app-mindit-aveny

 

GÖTEBORG CITY AIRPORT

aveny-airportapp-image

Meg - Mediedagarna i Göteborg

Meg är en mässa för mediabranschen. Idén med appen är att tillhandahålla ständigt aktuell program för besökarna.

aveny-megapp-image

Coachtipset med Kenth Åkerman

Coachtipset appen (för iPhone) erbjuder mental coachning, utbildning och peppning inom ledarskapsfrågor, kundservice och välbefinnande.

Förtjänsten med en app för Kenth Åkerman ligger i ökad PR, fler sålda föreläsningar och böcker både på kort och lång sikt. Kenths målsättning är att alltid ligga i framkant och ta hjälp av ny teknik och nya kommunikationskanaler.

Appen består av 9 kategorier som inspirerar, coachar, utbildar och skapar perspektiv. Du får ta del av ljudfiler, YouTube-filmer, göra självtest, dagens pepp, utmaningar och blogginlägg som hjälper dig i vardagen och arbetslivet inom det mentala området.

 

aveny-kentapp-image