• Telefon: 031-303 25 20
  • Göteborg

Articles

iPad och iPhone app utveckling från Aveny Production

iphone utveckling

Aveny Production utvecklar applikationer till iPhone och iPad. Vi hjälper företag och organisationer med strategiskt tänkande och konceptutveckling för att sprida information och skapa nya affärsmöjligheter. Med ca 1 miljon iPhone användare i Sverige är applikationer den starkast växande medietrenden. 90 procent av alla nedladdningar görs från Apples App Store och betalningsvilligheten är mycket stor!

Välkommen att höra av er, vi gör appar som är värda att använda!

Här är exempel på iPhone applikationer som vi på Aveny Production har utvecklat:

Meg - Mediedagarna i Göteborg

Meg är en mässa för mediabranschen. Idén med appen är att tillhandahålla ständigt aktuell program för besökarna.

130215-meg-app

Länk till App store...

Kunganytt

Kunganytt iPhone app

Länk till appstore...

Coachtipset med Kenth Åkerman

Coachtipset appen (för iPhone) erbjuder mental coachning, utbildning och peppning inom ledarskapsfrågor, kundservice och välbefinnande.

Förtjänsten med en app för Kenth Åkerman ligger i ökad PR, fler sålda föreläsningar och böcker både på kort och lång sikt. Kenths målsättning är att alltid ligga i framkant och ta hjälp av ny teknik och nya kommunikationskanaler.

Appen består av 9 kategorier som inspirerar, coachar, utbildar och skapar perspektiv. Du får ta del av ljudfiler, YouTube-filmer, göra självtest, dagens pepp, utmaningar och blogginlägg som hjälper dig i vardagen och arbetslivet inom det mentala området.

110824-coachtipset-app-www

Green Banana Guide

Appen som är laddad med deals i flera länder i Europa. I appen väljer du vilket land och kategori som är intressant för att komma till en deal. Alternativt kan man söka via kartan och utgå från platsen man befinner sig på och leta efter en deal i närheten. Främsta syftet är att arbeta med digital teknik istället för tryckt material som man alltid har gjort. På det här sättet är man mer flexibel gentemot annonsörer/partners och användare. Annonsörer/partners kan ändra sin deal när som helst på egen hand vilket ger en dynamisk app och som är mer intressant för användaren.

Både användare och annonsörer/partners kommer att spara/tjäna pengar vilket leder till en winwin situation för alla.

Appen finns både för iPhone och Android.

111222-green-banana-iphone4

 

 

Bil Sweden

Syftet med Bil Swedens app är att kunna erbjuda media, allmänheten, medlemsföretag och intressenter inom personbil-, lastbil- och bussindustrin möjligheten att följa Bil Swedens arbete.

I Bil Swedens app presenteras senaste nyheter från fordonsbranschen, aktuell nybilregistreringsstatistik och Facebooksidan med möjligeter att interagera.

Länk till App Store...

111222-bil-sweden

Radio Gbg

Meningen med appen är att nå fler lyssnare och öka kännedom/stärka varumärket genom att använda nya kanaler. På så sätt ökas tillgängligheten och spridningen inte minst geografiskt.

I appen Radio Gbg kan man lyssna live 24 timmar om dygnet på två kanaler. I appen kan man även läsa bloggen, interagera med andra Facebookfans, se de senaste videoklippen från YouTube och ta del av kontaktinfo. Appen finns för både iPhone och Android.

Länk till appen på App Store...

Länk till appen på Android Market...

110824-radiogbg-iphone-www

Aveny Production

Vår egen presentionsapp för iPhone/ iPad är baserad på vår YouTube kanal. Här kan man på ett proffsigt och säljande sätt presentera sitt företag med hjälp av filmer från YouTube kanalen på en iPad. Med din iPad har du presentation alltid tillgänglig och kan visa upp företagets senaste presentation- eller instruktionsfilm. Appen är integrerad med vår Facebooksida och Twitterkonto, Man kan enkelt få kontakt info och läsa mer om oss. Vår mobila hemsida finns naturligtvis på appen för ytterligare fördjupning.

Länk till appen på App Store...

110824-avenyproduction-www